Liukuovet, liukuovikomerot
ja tilanjako-ovet

Verkkokauppa

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Pienestä asunnosta avarampi peililiukuovilla

Mustica osallistui Porin asuntomessuille (2018) valmistamalla liukuovet Karhukontion kaupunkikohteeseen. Kyseessä oli kerrostaloasunto, jonka lähes jokaiseen huoneeseen asennettiin liukuovet, myös kylpyhuoneeseen. Työ-, ja makuuhuoneeseen sekä eteistilaan asennettiin mattamustat, alumiinikehyksiset liukuovet kirkkaalla peilillä, sekä kylpyhuoneeseen valkoiset alumiinikehyksiset ovet lumivalkoisella lasilla. Mattamusta ja -valkoinen olivat vuoden 2018 uusimpia väritrendejä liukuovissa, ja niiden suosio on säilynyt muuttumattomana senkin jälkeen.

Asunnon eteistilan kaappitila jatkui noin kolmen metrin verran ja se peitettiin täysin liukuovilla. Muutoin ahdas käytävä sai lisää tilantuntua peiliovista, joiden musta kehykset viestivät jämäkkyyttä ja selkeitä linjoja.

Kylpyhuoneen liukuovet toimivat tilanjakajan roolissa. Liukuovia siirtelemällä on mahdollista saada koko levytila käyttöön, mutta toisaalta taas piilottaa se siististi ovien taakse. Erityisen kätevät nämä ovet ovat sillon, kun kylppäri pursuaa pyykättävää ja yllätysvieraat pölähtävät paikalle. 🙂

Työ- ja leikkihuoneen kaapit saivat myös liukuovet peitteekseen. Mattamusta kehys toi särmää skandinaavisen vaaleaan sisustukseen, kuitenkaan harmoniaa rikkomatta.

Olimme erittäin tyytyväisiä kohteen loppuilmeeseen, ja positiivisesta palautteesta päätellen se oli ihastuttanut muitakin. Asuntomessujen jälkeen olemme toteuttaneet useamman kohteen, joihin asiakkaat ovat halunneet mattamustat alumiinikehykset liukuoviin, mikä on ollut aiemmin harvinaisempaa. Tällä hetkellä trendi on edennyt mustakehyksisiin tilanjako-oviin, joissa on sisällä vain läpinäkyvä lasiruudukko. Näitä leveitä liukuovia käytetään paljon seinien sijasta esim. tupakeittiötä ja olohuonetta jakamaan. Meillä Musticalla on jo parit tällaiset liukuovet tilauksessa, ja kuvapäivitystä on tuloillaan pian.

Mikä Porin asuntomessujen kohde oli sinun mielestäsi ikimuistoisin? Entä mitä odotat erityisesti vuoden 2019 asuntomessuilta? Uskallatko käyttää mustaa väriä sisustuksessa, ja kuinka paljon?

Tervetuloa

Tervetuloa!

Tehtaamme yhteydessä on myyntinäyttely, jossa voit tutustua liukuovivalikoimaamme. Autamme sopivien liukuovien mitoituksessa, suunnittelussa ja valinnassa.

Tervetuloa

Jokaiselle sopiva

Suunnittelemme liukuovet ja palvelut jokaisen kukkarolle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Tervetuloa

Turvallinen

Turvallisuus on meille tärkeä arvo. Kodin turvallisuuteen on voitava luottaa myös säilytysratkaisuissa.

Laaja valikoima kotimaisia kiintokalusteita

Materiaalit ja värit

Mustica liukuovet värivalikoimat ja materiaalit

Liukuovet -sivulta löytyvät yleisimmät väri- ja materiaalivaihtoehdot. Jos et löydä sivuilta mieleistä väriä tai pintakuviota, ota yhteyttä. Vaihtoehtojen määrä on lähes rajaton.

Ideagalleria

Liukuovi ideat

Poimi parhaat ideat kalusteiden suunnitteluun ja materiaalien valintaan liukuovigalleriastamme.

100% kotimaista

100% suomalaiset liukuovet

Kaikki liukuovemme ja kalusteemme valmistetaan Suomessa, Tampereella sijaitsevalla tehtaallamme.

Kalusteiden hankkiminen

Musticalla säilytys- ja kiintokalusteiden hankinta on hauskaa ja helppoa.

Myyntinäyttely

Mustica on sulkenut ovensa 29.10.2019.


Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi