Liukuovet, liukuovikomerot
ja tilanjako-ovet

Verkkokauppa

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Loft-asunnon täysremontti, osa 1

Keväällä 2018 pääsimme osaksi asiakkaidemme loft-asunnon täysuudistusprojektia. Pariskunta oli ostanut Tampereen keskustasta entisen toimistotilakohteen, ja päätti remontoida siitä itselleen lämpimän kodin. Vaikka asunto uudistettiin pintamuodoiltaan täysin, sisustuksessa kunnioitettiin rakennuksen ikää sekä Tampereen perinteistä kaupunkimaisemaa esim. jättämällä tiiliseiniä näkyviin ja käyttämällä puuta ja kuparia sisustuksessa. Me Musticalla pääsimme osaksi prosessia valmistamalla asuntoon sopivat mittatilauskaapistot, -liukuovet, kodinhoitohuonekalusteet sekä eteisen. Alla esittelemme kahden makuuhuoneiden lopputulokset sekä niissä käytetyt materiaalit tarkemmin.

Kuvan kaapisto löytyy asunnon vaaleasta, tilavasta makuuhuoneesta, ”master bedroomista”. Asiakkaamme olivat itse valmistaneet kuvan sängynpäädyn vanhoista laudoista, ja kokonaisuudesta muodostui valtavan ihana. Liukuovien materiaaleina sovellettiin ruskeita teräskehyksiä ja-kiskoja, Maya Bronze- sisustuslevyä sekä pronssipeiliä. Myös kaapisto reunustettiin Maya Bronze-levyllä yhtenäisen ilmeen takaamiseksi.

Kuvassa pronssipeilin, ruskea teräskehyksen sekä Maya Bronze-levyn yhtenäisyys tulee näkyviin erityisen hyvin.

Asunnon vierashuoneessa haluttiin korostaa vaaleita sävyjä ja skandinaavista harmoniaa, joten myös liukuovet valittiin sen mukaisesti. Valkoisten teräskehysten sisään on sijoitettu kirkasta peiliä, Bianco Surf-levyä (alareuna) sekä valkoista lasia (yläreuna). Kaapisto on myös valkoinen. Huoneessa oleskelijalle välittyy oitis seesteinen tunnelma, joka kumpuaa minimalistisesta sisustuksesta, jonka yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja.

Seuraavassa osassa käymme läpi asunnon muita kohteita, kuten kodinhoitohuoneen sekä eteisen lopputuloksen. Haaveiletko sinä kerrostaloasunnon remontista, jonka toteuttamiseen kaipaisit apua?

Tervetuloa

Tervetuloa!

Tehtaamme yhteydessä on myyntinäyttely, jossa voit tutustua liukuovivalikoimaamme. Autamme sopivien liukuovien mitoituksessa, suunnittelussa ja valinnassa.

Tervetuloa

Jokaiselle sopiva

Suunnittelemme liukuovet ja palvelut jokaisen kukkarolle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Tervetuloa

Turvallinen

Turvallisuus on meille tärkeä arvo. Kodin turvallisuuteen on voitava luottaa myös säilytysratkaisuissa.

Laaja valikoima kotimaisia kiintokalusteita

Materiaalit ja värit

Mustica liukuovet värivalikoimat ja materiaalit

Liukuovet -sivulta löytyvät yleisimmät väri- ja materiaalivaihtoehdot. Jos et löydä sivuilta mieleistä väriä tai pintakuviota, ota yhteyttä. Vaihtoehtojen määrä on lähes rajaton.

Ideagalleria

Liukuovi ideat

Poimi parhaat ideat kalusteiden suunnitteluun ja materiaalien valintaan liukuovigalleriastamme.

100% kotimaista

100% suomalaiset liukuovet

Kaikki liukuovemme ja kalusteemme valmistetaan Suomessa, Tampereella sijaitsevalla tehtaallamme.

Kalusteiden hankkiminen

Musticalla säilytys- ja kiintokalusteiden hankinta on hauskaa ja helppoa.

Myyntinäyttely

Mustica on sulkenut ovensa 29.10.2019.


Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi