Tilanjako-ovet

Alumiinikehyksiset tilanjako-ovet

Liukuva tilanjako-ovi aukon sisälle tai eteen

Jos haluat peittää esimerkiksi oviaukon liukuvalla ovella aukon edestä tai sisäpuolelta, tarvitset tilanjako-oven. Tilanjako-ovemme ovat jaettu kahteen eri kategoriaan: perinteisiin, alumiinikehyksisiin lasista tai levystä valmistettuihin tilanjako-oviin, sekä Rustica ladonoviin. Tällä sivulla esittelemme ensimmäisen kategorian tilanjako-ovet.

Kehysvaihtoehdot

Tilanjako-ovien kehysmateriaaliksi on valittavissa kaksi eri alumiinivaihtoehtoa: siro Hilma 40 tai leveä Premium. Ylläolevassa kuvassa on käytetty leveää Premium -kehystä. Sitä suositellaan käytettäväksi etenkin silloin, kun ovimateriaali on erittäin painavaa, kuten lasia tai peiliä. Kehysvaihtoehdot ovat tarkasteltavissa myymälässämme Sileesuonkadulla.

Oven materiaali

Koska tilanjako-ovi on näytillä kulkuväylän kummallekin puolelle, oven materiaali kiinnitetään kehysten väliin aina kaksipuoleisena. Tilanjako-oven materiaaliksi voi valita Italialaista sisustuslevyä, lasia, peiliä, MDF-levyä, tai näiden yhdistelmiä.Kuvan ovimateriaalina on käytetty etsattua lasia sekä valkoista levyä. 

 

Mittaus ja oven sijoittelu

Ennen tilausta tai tarjouksen pyytämistä on selvitettävä sen aukon mitat, johon ovi asennetaan. Tärkeimmät tiedot ovat leveys– ja korkeusmitta, sekä oven sijoittelu, eli asennetaanko ovi aukon eteen vai sen sisäpuolelle. Jälkimmäiseen asennettaessa kiskot kiinnitetään oviaukon alle, jolloin ovia on yleensä kaksi ja oviaukon kulkutila puolittuu (paitsi, jos ovet liukuvat seinän sisään). Oviaukon eteen asennettaessa tilanjako-oven kiskot kiinnitetään n.10cm aukon yläpuolelle, ja ne piilotetaan peitelevyllä.

 

Kiinnitystarvikkeet

Tilanjako-oven kiskot kiinnitetään ainoastaan oven yläpuolelle. Kiskojen sisällä liukuvat pyörstöt, jotka ovat kiinnitettynä oven yläreunaan. Alareunaan ei kiinnitetä kiskoja, vaan ovi pysyy kulkuväylällään lattiaan asennetun ohjurin avulla.

Valmiiseen tilanjako-ovipakettiin kuuluvat tilanjako-ovi (pyörät valmiiksi kiinnitettyinä), kiskot (valkoisena tai alumiinisena), ohjuri, sekä asennusohjeet.

 

 

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi