Liukuovikaapiston valinta

Mustica-liukuovet

Liukuovikaapiston valinta

Miten valitsen itselleni sopivan kaapiston?


1.Mittaus

Mittaa aukon korkeus, leveys ja syvyys. Ota mitat mieluummin useasta eri kohtaa, jotta vältetään esimerkiksi seinän kaarevuudesta johtuvat mittausvirheet. Me Musticalla hoidamme halutessasi myös mittaustyöt puolestasi.

mitta

2. Säilytystilat

Mieti, mitä haluat kaapissa säilyttää. Tarvitsetko tilaa vaatesäilytykseen, tavaroiden säilytykseen vai molempiin? Haluatko kaappiin vaatetangon, vai täytätkö tilan mieluummin koreilla tai hyllyillä?

Mustican myymälästä löydät kalusteiden piirto-ohjelman, jonka avulla saamme tehtyä sinulle yksilöidyn 3D- suunnitelman haluamistasi kalusteista. Tule katsomaan ja ihastumaan!

kaapisto

3. Värit

Pohdi, millaiset ovet haluat kaapistoosi valita ja päätä kaapiston runkoväri. Yleisin runkoväri on valkoinen, mutta vaihtoehtoja on useampia. Runkovärit löydät ”Värit ja Materiaalit” –välilehdeltä.

liukuovet-varit

4. Käytännön toteutus

Mieti, miten kaapiston asennus voidaan toteuttaa. Onko se mahdollista kantaa paikalleen valmiiksi kasattuna, vai haluatko mieluummin itse nikkaroida kokonaisuuden valmiiksi?

Musticalta saat kaapiston rungot kasattuina ja toimitettuina haluamaasi osoitteeseen. Voimme myös hoitaa asennuksen, sekä hankkiutua eroon vanhoista kalusteistasi.

liukuovet-toteutus