Mitä laatu tarkoittaa liukuovissa...

Mustica-liukuovet

Laatuinfo

Mitä laatu tarkoittaa liukuovissa, ja miten se näkyy?


Pyörästöt

Liukuovien pyörästöillä on suurin merkitys oven elinkaareen. Pyörästöihin kertyy helposti nukkaa ja pölyä, joka saattaa hankaloittaa pyörän toimintaa ja oven kulkua. Useimmiten ongelma ratkeaa säännöllisellä pyörästön puhdistuksella. Me Musticalla käytämme pyörästöinä kuulalaakeroituja pyöriä, jotka ovat kestävämpiä kuin tavalliset pyörästöt. Tarjoamme niihin myös 10v. takuun.

laatuinfo-01-pyorastot

Kehykset ja kiskot

Markkinoilla käytetään pääsääntöisesti kahta materiaalia kehysten ja kiskojen valmistuksessa; terästä ja alumiinia. Alumiini kestää aikaa paremmin kuin teräs, mutta suurin laadullinen merkitys on kehyksen jämäkkyydellä. Jos alumiinikehys on liian ohut, se saattaa vääntyä tai rikkoutua kolahduksissa. Tärkeää on käyttää sellaisia kehyksiä ja kiskoja, jotka pitävät liukuovet koossa eivätkä lommoonnu. Me Musticalla käytämme liukuovien valmistuksessa kumpaakin kehysmateriaalia aineen vahvuudessa säästelemättä.

laatuinfo-02-kehykset-kiskot

Oven materiaali

Laadukas materiaali on sellainen, jonka ominaisuudet säilyvät muuttumattomina ajan saatossa eivätkä rikkoudu pienistä kolhuista. Markkinoilta löytyvät melamiinilevyt eroavat paljolti toisistaan kestävyyteen, tiheyteen ja lujuuteen nähden. Pyydä myyjältäsi mallipala haluamastasi levystä nähdäksesi levymateriaalin sisäpinnan. Mustican käyttämät Cleaf-levyt ovat pintamuotoilultaan näyttäviä ja kestävyydeltään erinomaisia. Niitä hyödyntämällä liukuovista saa kauniit ja persoonalliset.

laatuinfo-03-kehykset-kiskot

Lasin ja peilin laatu näkyy ulkopinnassa. Pinta ja väri ovat tasaisia, ja heijastus todenmukainen. Kaikki lasi- ja peiliovemme ovat kiinnitettyjä turvakalvoon, joka estää materiaalin pirstaloitumisen mahdollisen vahingon sattuessa. Kalvo myös ehkäisee lasin tai peilin rikkoutumisia, sillä se pitää kokonaisuuden kasassa paremmin, kuin turvakalvottomat lasit ja peilit.

peili_levy_lasi