Kaapistot

Kaapisto mittatilauksena

Kaapiston tai liukuovikomeron suunnittelua varten mittaa valmiiksi sen aukon korkeus, leveys ja syvyys, johon kaapisto sijoitetaan.  Ota mitat mieluummin useasta eri kohtaa, jotta vältetään esimerkiksi seinän kaarevuudesta johtuvat mittausvirheet. Jos mahdollista, nappaa kuva kohteesta myyjälle näytettäväksi. Tarvittaessa hoidamme mittaustyöt puolestasi. Liukuovikaapiston sisällön suunnittelu asiantuntevan myyjän kanssa on kaiken A ja O.

Kaapisto suunnitellaan myymälässä joko käsin piirtämällä tai kalustesuunnitteluun tarkoitetun 3D ohjelman avulla (Fusion). Myymälästämme löydät myös runkoesimerkkejä.

Kaapiston sisältö koostetaan pääosin alla näkyvistä elementeistä asiakkaan omien mittojen mukaan. Sijoitteluvaihtoehtojen määrä on lähes rajaton. Jos liukuovet sijoitetaan kaapiston eteen, tulee niille varata n. 10cm tilaa syvyyssuunnassa. Poikkeuksena tähän ovat erikoismittaiset Helmi-liukuovet, jotka vievät syvyydeltään tilaa vain 2,9 cm.

 

Ei palapeli, vaan kokonaisuus

Jokainen valmistamamme runko on oma yksikkönsä – toisin sanoen emme rakenna säilytysjärjestelmiä yksittäisten väliseinien tai levyjen varaan. Tällainen rakennustyyli kasvattaa rungon ikää ja on mielestämme kynnyskysymys rungon laatua arvioitaessa. Runko sisältää aina taustalevyn. 

Kaapiston rungon kiinnitys

Runko asennetaan erillisen, matalan lavan päälle jolloin sen eteen kiinnitetään sokkeli. Vaihtoehtoisesti runko voidaan sijoittaa suoraan lattian päälle. Kasaamme rungot asiakkaalle valmiiksi ennen toimitusta tai noutoa. Voimme myös hoitaa runkojen kokonaisvaltaisen asennuksen asiakkaan kotiin.

 

Värivaihtoehdot


Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi