Erikoiskapeat liukuovet

38 mm syvät liukuovet

Helmi liukuovet ovat erikoiskapea mallimme. Normaalit liukuovet vievät kaapiston edestä tilaa n. 100 mm, siinä missä Helmiovet vain 38 mm. Nämä liukuovet asennetaan usein valmiisiin kaapistoihin, joissa ei ole tilaa normaaleille liukuoville, tai vaihtoehtoisesti niistä tehdään liukuovikaapisto + laatikosto -yhdistelmiä.

Alumiiniset kehykset ovat jämäkät ja luistavat.

Alakehysten sisään kiinnitetään renkaat, jotka liukuvat kiskoja pitkin vaivattomasti. Liukuovikiskojen alle oven yläreunaan on myös mahdollista asentaa hidastimet, jotta ovet eivät töksähdä kaapiston reunaan.

Monikäyttöisyys

Kaapistot, joiden sisään laitetaan Helmi liukuovet, poikkeavat tyypillisistä liukuovikalusteista monikäyttöisyydellään. Kaapistot jaetaan yleensä kahteen osaan korkeussuunnassa ja useampaan osaan leveyssuunnassa. Kiskoja ja kehyksiä saa joko valkoisina tai alumiinin harmaana.

 

 

Ovimateriaalit

Koska Helmi liukuovien kehys on kapea, liukuoviin voidaan käyttää materiaalina ainoastaan lasia tai peiliä.

Kiskojen kestävyys

Materiaalina lasi ja peili ovat erittäin painavia, joten Helmi liukuovia ei yleensä rakenneta yli 2m korkeiksi. Tällä varmistetaan, että kiskoille ja kehyksille kohdistuva paino ei vaurioita kehyksiä, ja niiden kestävyys säilyy pitemmälläkin aikavälillä.

 

Laatikostoilla lisätilaa 

Helmi liukuovien alle rakennetaan yleensä laatikostot, jotta tila saadaan täydellisesti käyttöön. Laatikot saa useamman värisinä ja -kokoisina, ja sen sivut voidaan valmistaa levystä, muovista tai lasista. Myös vedinvaihtoehtoja on useampia.

Verraton eteisryhmä

Helmikaapisto on suosituin eteisryhmämme. Laatikostoihin on helppo säilöä esimerkiksi kengät, laukut ja muu pienempi käyttöirtaimisto, kun taas liukuovikaappiin henkareihin ulkovaatteet.

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi