Ladonovet

Moderni, vanhanaikainen Rustica Ladonovi

Lataa Rustican kokonaisvaltainen pdf-esite ohjeineen tästä linkistä: Rustica esite

Rustica Ladonovet -sivun kuva ja logo

Inspiraation lähde

Latojen merkitys Suomen maisemassa on erityinen. Aikoinaan tavallisella talonpoikaisella talolla saattoi olla yli kaksikymmentä niittylatoa. Vaikka tänä päivänä useat ladot ovat hylättyjä eikä niitä enää käytetä maatalouden tarpeisiin, liittyy niihin monilla meistä lämpimiä muistoja.

Rustiikkinen ladonovi henkii vanhaa viisautta ja romantiikkaa modernissa kodissa. Se tuo lämpöä ja persoonallisuutta suomalaiseen sisustukseen, ja parhaimmillaan kerää huomiota kuin kaunein taulu.

Ladonovet ja ladonovimallit

Ladonovimallit kuva

1. Huultamaton väliovi

2. Perinteinen puinen (mänty tai kuusi) ladonovi joka on jaettu ristiin keskeltä 1-2:lla laudalla,

3. Levyovi

Värivaihtoehdot

Perusladonoven värivaihtoehdot ovat seuraavat:

Levyoven värin voit valita Tikkurilan värikartastosta.

Ladonovia myydään myymälästämme tai sähköpostin välityksellä. Ilmoita meille sen aukon mitat, johon ladonovi sijoitetaan (pituus, leveys), ovimalli, sekä haluamasi väri. Kotiinkuljetamme koko Suomeen.

Valmistamme ovet käsityönä asiakkaan antamien mittojen mukaisesti. Varastostamme löytyvät kiskopaketit ovat vakiomittaisena 2m pitkät, mutta valmistamme myös pariovia sekä leveämpiä ladonovia 3-5m kiskoille. Kisko- ja vedinvaihtoehdot sekä muu informaatio löytyy otsikon alla olevasta esitteestä. Valmiiseen ladonovipakettiin kuuluvat kiskot, vedin, ovi, kiinnitystarvikkeet sekä asennusohjeet. Myös kiskoja myydään erikseen. (sis. kiinnitystarvikkeet, pyörästöt ja ohjurin). Malliovia on näytillä myymälässämme Sileesuonkadulla.

* Huom! Värit ovat tietokonejäljennöksiä, ja saattavat erota lopputuloksesta.

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi