Info

Yleiset

Verkkokauppa

Mustican liukuovet valmistetaan Tampereen tehtaalla pääasiassa kotimaisista raaka-aineista. Jokainen ovi on käsityönä valmistettu, yksilöllinen kokonaisuus 10v. mekanismitakuulla. Kehykset toimivat vetiminä, ja lasi- sekä peiliovet ovat kiinnitettynä sirpaloitumattomaan turvakalvoon.
Liukuovet toimitetaan valmiiksi kasattuina asiakkaan antamaan osoitteeseen (vapaasti autosta kannettavissa). Ovien toimitusaika on n.1,5-2vkoa. Pakettiin sisältyy kehysväriset kiskot, kasattu ovi, asennustarvikkeet sekä asennusohjeet. Mittaus- ja asennuskäynnit saa myös tilattua verkkokaupastamme samalla kertaa.

Otathan meihin suoraan yhteyttä, mikäli toiveissasi ovat erikoisovet (esim. yli 3 metriä korkeat) tai kuljetus toimialueemme ulkopuolelle. Olet myös aina tervetullut pistäytymään perheyrityksemme tehtaanmyymälässä Tampereen Sileesuonkadulla, mistä löytyy myös lisää materiaalivaihtoehtoja.

Tarkat tilausohjeet löytyvät täältä.

Ohjeet liukuovien mittaukseen löytyvät täältä, sekä materiaalien valintaan täältä.

Ohjeet asennukseen voit ladata tästä: Asennusohje_2018

Inspiraatiota ja kuvia asiakaskokemuksista löydät alla olevista linkeistä:

-Galleriasta

-Mustican blogista

-Instagramista

-Facebookista

-Rauharentola-blogista

Miksi Mustican ovet?

Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja yksilöllisiä, sekä meillä on niiden valmistuksesta yli viidentoista vuoden kokemus. Meiltä saat myös halutessasi kaikki tarvittavat lisäpalvelut tilaukseen ”avaimet käteen” periaatteella (katso lisää hieman alempaa kohdasta ”Palvelut”).

Tuotteet valmistetaan Tampereella omalla tehtaallamme. Mekanismeissa on 10 vuoden takuu, ja pyörästöt ovat laakeroidut.

Käyttämämme sisustuslevyt ovat uniikkeja, päältä pinnoitettuja levyjä, jotka ovat erittäin tiheää, kestävää materiaalia. Käyttämämme lasit ja peilit ovat turvakalvoitettuja, eivätkä täten pirstaloidu vahingon sattuessa.

Valitessasi Mustican tuotteet tuet samalla Tamperelaista perheyritystä! ♥ Mustasillat kiittää ja morottaa.

Myymälä ja aukioloajat

Tehtaamme yhteydessä Tampereen Kolmenkulmalla (Sileesuonkatu 6) sijaitsee myyntinäyttely. Saat tulla katsomaan ennalta ovia ennen niiden tilaamista verkkokaupasta, ja voit myös tilata ovet suoraan myymälästä. Myymälästämme löytyy myös useampia kehys- ja materiaalivaihtoehtoja liukuoviin!

Halutessasi pääset myös tutustumaan tehtaaseemme, sekä liukuovien valmistusprosessiin.

Myymälän kesäaukioloajat (1.6-30.8) ovat seuraavat:

Ma-Pe 10-18

La-su Suljettu

Palvelut

Musticalta saat tilattua tuotteiden oston yhteydessä myös tarkistusmittaus -, asennus-, ja kotiinkuljetuspalvelun suoraan verkkokaupasta. Nämä ovat kuitenkin tilattavissa suoraan vain Pirkanmaan alueella. Mikäli toivot palvelujen sisällyttämistä toiminta-alueemme ulkopuolelle, otathan erikseen yhteyttä meihin joko soittamalla, sähköpostitse tai nettisivujen yhteydenottokaavakkeen kautta (löytyy kohdasta Yhteystiedot). Otathan yhteyttä myös, mikäli toivot että haemme samalla reissulla vanhat kalusteesi pois!

Mustican tuotteet

Mustican liukuovet ovat valmiiksi kasattu, ja ne sisältävät myös

-kiskopaketin (oikeaan kokoonsa sahattuna)

-asennusohjeet

-pyörästöt valmiiksi kiinnitettyinä

Alumiini- vai teräskehys

Teräs ja alumiini ovat kummatkin vankkaa materiaalia, ja pitävät kyllä liukuovet hyvin koossa. Alumiini on kosteissa tiloissa kestävämpi vaihtoehto, sillä se ei ala ruostua edes pitkällä aikavälillä.

Takuu

Mustican liukuovilla on kymmenen (10) vuoden mekanismitakuu.

Peruutus- ja palautusoikeus

Liukuovet ovat mittatilaustuotteita, jonka vuoksi niillä EI ole peruutus- ja palautusoikeutta (KSL 6:16). Mustica ei vastaa asiakkaan virheellisistä mittauksista. Tarvittaessa voimme korjata väärin mitoitetut ovet lisähintaan.

Mikäli olet yhtään epävarma liukuoville tarkoitetun aukon mitoista, voit tilata ovien mukana mittauspalvelun. Tällöin Mustica Oy vastaa liukuovien koon oikeellisuudesta.

Tietosuoja ja Rekisteriseloste

Löytyvät sivun alareunasta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Löytyvät sivun alareunasta.

Palaute ja Reklamaatiot

Tarkista tuote heti toimituksen jälkeen. Mikäli reklamoitavaa löytyy, ota yhteyttä Musticaan välittömästi. Soittamalla saat nopeimmin yhteyden (03 777 1470), mutta mikäli emme pääse vastaamaan ja/tai et halua keskustella asiasta puhelimitse, voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mustica.fi.

Otamme reklamaation hoidettavaksi niin pian kuin mahdollista (kuitenkin enimmillään 1vko:n jälkeen), ja noudatamme sen käsittelyssä Rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja.

 

 

 

 

 

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi