Info

Yleisinfoa

Miksi Mustican liukuovet?

Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja yksilöllisiä, sekä meillä on niiden valmistuksesta yli viidentoista vuoden kokemus. Meiltä saat myös halutessasi kaikki tarvittavat lisäpalvelut tilaukseen ”avaimet käteen” periaatteella (katso lisää hieman alempaa kohdasta ”Palvelut”).

Mustican liukuovet valmistetaan Tampereen tehtaalla pääasiassa kotimaisista raaka-aineista. Jokainen ovi on käsityönä valmistettu, yksilöllinen kokonaisuus. Mekanismitakuu on kymmenen (10) vuotta. Kehykset toimivat vetiminä, ja lasi- sekä peiliovet ovat kiinnitettynä sirpaloitumattomaan turvakalvoon.

Valitessasi Mustican tuotteet tuet samalla Tamperelaista perheyritystä! ♥ Mustasillat kiittää ja kuittaa.

Palvelut

Musticalta saat tilattua tuotteiden oston yhteydessä myös tarkistusmittaus -, asennus-, ja kotiinkuljetuspalvelun suoraan verkkokaupasta. Nämä ovat kuitenkin tilattavissa suoraan vain Pirkanmaan alueella.

Mikäli toivot palvelujen sisällyttämistä toiminta-alueemme ulkopuolelle, otathan erikseen yhteyttä meihin joko soittamalla, sähköpostitse tai nettisivujen yhteydenottokaavakkeen kautta. Otathan yhteyttä myös, mikäli toivot että haemme samalla reissulla vanhat kalusteesi pois!

Myymälä ja aukioloajat

Tehtaamme yhteydessä Tampereen Kolmenkulmalla (Sileesuonkatu 6) sijaitsee myyntinäyttely. Saat tulla katsomaan ovia ennen niiden tilaamista verkkokaupasta, ja voit myös tilata ovet suoraan myymälästä. Myymälästämme löytyy myös useampia liukuovien kehys- ja materiaalivaihtoehtoja.

Halutessasi pääset myös tutustumaan tehtaaseemme, sekä liukuovien valmistusprosessiin. Aukioloajat:

Ti-Pe klo 12-18

La-Ma Suljettu.

Peruutus- ja palautusoikeus

Liukuovet ovat mittatilaustuotteita, jonka vuoksi niillä EI ole peruutus- ja palautusoikeutta (KSL 6:16). Mustica ei vastaa asiakkaan virheellisistä mittauksista. Tarvittaessa voimme korjata väärin mitoitetut ovet lisähintaan.

Mikäli olet yhtään epävarma liukuoville tarkoitetun aukon mitoista, voit tilata ovien mukana mittauspalvelun. Tällöin Mustica Oy vastaa liukuovien koon oikeellisuudesta.

Takuu

Mustican liukuovilla on kymmenen (10) vuoden mekanismitakuu.

Tietosuoja ja Rekisteriseloste

Löytyvät sivun alareunasta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Löytyvät sivun alareunasta.

Asennus

Ohjeet asennukseen voit ladata tästä: Asennusohje_2018

 

Inspiraatiota etsimässä?

Inspiraatiota ja kuvia asiakaskokemuksista löydät alla olevista linkeistä:

Galleriasta

Mustican blogista

Instagramista

Facebookista

Rauharentola-blogista

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi