Info

Yleisinfoa

Miksi Mustican liukuovet?

Tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja yksilöllisiä, sekä meillä on niiden valmistuksesta yli viidentoista vuoden kokemus. Meiltä saat myös halutessasi kaikki tarvittavat lisäpalvelut tilaukseen ”avaimet käteen” periaatteella (katso lisää hieman alempaa kohdasta ”Palvelut”).

Mustican liukuovet valmistetaan Tampereen tehtaalla pääasiassa kotimaisista raaka-aineista. Jokainen ovi on käsityönä valmistettu, yksilöllinen kokonaisuus. Mekanismitakuu on kymmenen (10) vuotta. Kehykset toimivat vetiminä, ja lasi- sekä peiliovet ovat kiinnitettynä sirpaloitumattomaan turvakalvoon.

Valitessasi Mustican tuotteet tuet samalla Tamperelaista perheyritystä! ♥ Mustasillat kiittää ja morottaa.

Verkkokaupasta tilaaminen

Verkkokaupasta voit tilata liukuovet valmiin kaapiston eteen. Erikoiskapeat liukuovet (Helmi), tilanjako-ovet ja Ladonovet (Rustica) sekä kaapistot voi tilata vain myymälästämme.

Sivun ylälaidassa sijaitsevasta valikosta löydät tietoa tilauksesta, materiaalien valinnasta, maksutavoista sekä mittauksesta. Etusivun videosta näet, miten tilaus tapahtuu käytännössä.

Ovet toimitetaan valmiiksi kasattuina asiakkaan antamaan osoitteeseen (vapaasti autosta kannettavissa). Ovien toimitusaika on n.1,5-2vkoa. Pakettiin sisältyy kehysväriset kiskot, kasattu ovi, asennustarvikkeet sekä asennusohjeet. Mittaus- ja asennuskäynnit saa myös tilattua verkkokaupastamme samalla kertaa.

Otathan meihin suoraan yhteyttä, mikäli toiveissasi ovat erikoisovet (esim. yli 3 metriä korkeat) tai kuljetus toimialueemme ulkopuolelle. Olet myös aina tervetullut pistäytymään perheyrityksemme tehtaanmyymälässä Tampereen Sileesuonkadulla, mistä löytyy myös lisää materiaalivaihtoehtoja.

Palvelut

Musticalta saat tilattua tuotteiden oston yhteydessä myös tarkistusmittaus -, asennus-, ja kotiinkuljetuspalvelun suoraan verkkokaupasta. Nämä ovat kuitenkin tilattavissa suoraan vain Pirkanmaan alueella.

Mikäli toivot palvelujen sisällyttämistä toiminta-alueemme ulkopuolelle, otathan erikseen yhteyttä meihin joko soittamalla, sähköpostitse tai nettisivujen yhteydenottokaavakkeen kautta. Otathan yhteyttä myös, mikäli toivot että haemme samalla reissulla vanhat kalusteesi pois!

Myymälä ja aukioloajat

Tehtaamme yhteydessä Tampereen Kolmenkulmalla (Sileesuonkatu 6) sijaitsee myyntinäyttely. Saat tulla katsomaan ennalta ovia ennen niiden tilaamista verkkokaupasta, ja voit myös tilata ovet suoraan myymälästä. Myymälästämme löytyy myös useampia kehys- ja materiaalivaihtoehtoja liukuoviin!

Halutessasi pääset myös tutustumaan tehtaaseemme, sekä liukuovien valmistusprosessiin.

Myymälän aukioloajat

 Ma–pe 12-18

La 12-16

Su Suljettu.

Peruutus- ja palautusoikeus

Liukuovet ovat mittatilaustuotteita, jonka vuoksi niillä EI ole peruutus- ja palautusoikeutta (KSL 6:16). Mustica ei vastaa asiakkaan virheellisistä mittauksista. Tarvittaessa voimme korjata väärin mitoitetut ovet lisähintaan.

Mikäli olet yhtään epävarma liukuoville tarkoitetun aukon mitoista, voit tilata ovien mukana mittauspalvelun. Tällöin Mustica Oy vastaa liukuovien koon oikeellisuudesta.

Takuu

Mustican liukuovilla on kymmenen (10) vuoden mekanismitakuu.

Tietosuoja ja Rekisteriseloste

Löytyvät sivun alareunasta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Löytyvät sivun alareunasta.

Asennus

Ohjeet asennukseen voit ladata tästä: Asennusohje_2018

 

Inspiraatiota etsimässä?

Inspiraatiota ja kuvia asiakaskokemuksista löydät alla olevista linkeistä:

Galleriasta

Mustican blogista

Instagramista

Facebookista

Rauharentola-blogista

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä puhelimitse
03 777 1470
tai sähköpostitse
asiakaspalvelu@mustica.fi